jueves, 7 de agosto de 2008

Prensa

Trabajo de ilustración de prensa que hice en la LLOTJA sobre un artículo de Andrés Trapiello sobre Fernando Fernan Gomez. Está hecho con photoshop y paleta gráfica, y quería que fuese bastante sintético. "A la mierda!!"-como diría el gran Fernando.

13 comentarios:

Jordi Solano dijo...

Apreciadíssim senyor Gorri:

en els meus 26 anys de vida m'han dit unes quantes coses i, encara que el pugui sorprendre, algunes d'elles eren bastant positives. Però és vostè el primer que m'ha comparat amb Miquelangel (la tortuga dels nunchakus), provocant-me un orgasme desbocat que ha fet que hagi de dur a la tintoreria més de la meitat dels meus calçotets...

M'alegro que hagis reobert això, ara a veure si poses cosetes noves, no? Que lo del cole està de puta mare però ja ho hem vist.

Una abraçada!

Anónimo dijo...

Estic mooolt d'acord amb el senyor Solano...volem veure coses noves!!!!!

Laia tarruella cañas dijo...

iñakiiiiiii me save mal te e querido llamar pero se ma petao el movil y que no puedo ver tu telefono ni el de nide no se haver si lees esto enviame tu numero a mi blog haver si me acuerdo de mirarlo o si no seguro que coincidimos por ahi en gracia no se si haceis argo llamarme a mi nuemero es el mismo joeeeeeeee vaya kakakkkkkkk haver si lees esto a pienso k mejor si lo lees llamame y asi me gravo tu numero esk no miro nunca el blog y seguro k se me pasa bueno chavalin nus vemos un besazo aleeeeee agur

Jordi Solano dijo...

què tal nene? no t'ho creuràs (i me la suda que ho facis) però l'altre dia em vas deixar preocupat.

A veure si ens veiem aviat i si no, com a mínim tingues la decència d'actualitzar, champió

Màriam Ben-Arab dijo...

iñaki!
quines super vacances que t'has marcat! jo també m'apunto a la petició del jordi i del césar, coses noves!!
una abraçada nanu!

Sandra dijo...

Ei!! Encara no m'avia pasat pel teu blog...soc una pecadora!! Ya saps que m'agrada molt...no torno a dir lo que et diuen el Jordi, el Cesar i la Mariam que al final rebrem...jejeje...un petonas!!

Anónimo dijo...

hoiala , tus trabajos estan buenisimos! estoy aqui de casualidad.
el de la niña en la lengua... genial!

WITCH DIARY dijo...

Com és que jo mai havia entrat aquí??? Com estàs Iñaki? Mallorca eh? jeje, ben fet, viatjant també se fa d´esponja, i després surten cositas. El Fernán Gómez pobre, crec que el recordarem molt per allò de " a la mierda! " Te faig una abraçada enorme i a vore si ens veiem si trepitjo la ciutat Comtal. Cuida´t!

Dani Gòdia dijo...

Si no publiques res nou no et parlo.

Dídac Campano (Dako) dijo...

Iep Iñaki! Soc el Dídac! Aquest es el meu blog nou, estic construint-lo. Passa-t'hi a fer-hi una ullada (de moment es igual que l'altre :P)

El cartell de "viu la ciencia" es simplement genial. Quina culpa tenim que hi hagin professors decantadísims pel royo ilustració infantil? XD

Eduard Fortuny dijo...

iepaiau!

questas viatjant por ahi encara? pq portes un ritme nen. Estic amb la gent daqui dalt, treu a la llum coses noves tiu, que segur que en tens.

ens veiem per la llotja aviat, que tot torna a començar de nou. Deuu!

Anónimo dijo...

Xatu, això ja fa una mica de vergonya...a veure si ensenyes algo...

Eduard Fortuny dijo...

Si home si... Ensenya una mica les vergonyes =_='